Montag, 8. Oktober 2018

Spa centar beograd

Mi nudimo sve na jednom mestu: druženje, zabavu, uživanje i vežbanje. Postanite član našeg centra i . Vaš privatni kutak za opuštanje i relaksaciju. OKEAN je zapravo vaš privatni spa centar sa integrisanim dnevnim boravkom i spavaćom . Dobrodošli u EVA spawellness centar hotela Moskva, naš rajski vrt! A mi preporučujemo masažu penom, specijalitet našeg SPA centra , koja je posebna .

Beograd Bulevar Zorana Đinđića 66. Svako putovanje koje za cilj ima relaksaciju mora da uključuje posetu vrhunskom wellness spa centru. Uživanje u đakuziju, detoksikacija u sauni, opuštajuća . Prostire se na 5kvadratnih metara, obložen prirodnim . Pogodni su za sve koji žele par sati.


Proverite šta nas čini najboljim luksuznim spa centrom u Srbiji! Samo jednim korakom u Dinara relax centar , imaćete osećaj da ste . Bez obzira da li ste na poslovnom putu ili odmoru, putovanje može da bude . U ponudi ima saunu i fitnes centar , koji mogu .

Iskoristite mogućnosti centra MY SPA gde možete probati neke od kompletnih i specijalnih. Na 9m² klimatizovanog prostora, svojim članovima pružamo . Od vrhunske teretane za fit izgled do saune i kozmetičkog salona za opuštanje i zdravu kožu lica i tela. Dok wellness centri pružaju zdravstvene usluge, spa centri pružaju ugođaj. Pogledajte iskustva drugih, slike tretmana. Tadeuša Košćuška 6 “SC Milan Gale Muškatirović”.


Centar sadrži dve sportske sale,salu za aerobna vežbanja i teretanu kao i vrhunski WELLNESS CENTAR. Kao centar srpske kulturne, umetničke i društvene scene, . Spa centar takođe nudi tretmane i masaže na zakazivanje. GROBARI BLOKIRALI NOVI BEOGRAD Baklje, pesma, . Fitness i Spa Club 3omogućava svojim članovima korišćenje bazena 20x6m, finske saune, parnog kupatila, slane sobe, hidromasažne kade i. Dnevna SPA karta u trajanju od min u Dinara Spa centru ! Spa Paradiso - centar lepote i zdravlja je osmišljen da Vam pruži relaksaciju, užitak i preporod kroz masaže koje če učiniti da zaboravite na stres i probleme. City Spa Retreat se pobrinuo da i kosa bude podjednako brižno negovana kao i Vaše telo i duh.


City spa masaže, energijom ispunjavaju Vaše telo, duh i um. Club Olympus Fitness Center and Spa , located in the center of Belgrade, Serbia, offers energizing spa treatments at Hyatt Regency Belgrade. Prioritet našeg poslovanja su zadovoljni i stalni klijenti.


Htela bih jednoj osobi da uplatim termin u spa centru pa mi treba vasa pomoc.

Koja je cena otprilike jednog termina? Tip mesta: Zdravlje i lična nega, Lična nega, Spa i wellness, Zdravlje i lična nega,. Rekreativni centar Relax u Kovacici predstavlja pravi izbor za odmor ili izlet, a za poslovne ljude idealno mesto za organizovanje prezentacija, seminara, . Jai Thai je neuporedivi urbani wellness u kome gosti uživaju u vrhunskim tretmanima zasnovanim na drevnoj umetnosti Tajlandske masaže.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts